Sellosali avasi ovensa pitkän koronatauon jälkeen – "Olosuhteista johtuen olemme satsanneet vahvoihin kotimaisiin nimiin"

Kulttuuri: Rajoitusten lieventyessä lippuja tulee enemmän myyntiin. Lippujen hankinnassa kannattaa olla nopea, koska suosituimmat tapahtumat myydään nopeasti loppuun.

Sellosali on pitkän koronatauon jälkeen avannut ovensa.

– Mikään ei viittaa siihen, että tilanne tästä vielä pahenisi. Nykyisten määräysten mukaan saamme täyttää puolet salipaikoista. Avaamme lisää paikkoja myyntiin heti, kun viranomaismääräykset sallivat paluun kohti normaalia katsomokapasiteettia, tuotantopäällikkö Henna Salo sanoo.

Ulkomaisten artistien tuloa on jouduttu siirtämään vielä kerran, mutta monet tunnetut kotimaiset artistit ja bändit esiintyvät Sellosalissa.

– Olosuhteista johtuen olemme satsanneet vahvoihin kotimaisiin nimiin. Tulossa on muun muassa Anna Eriksson. Haluamme lanseerata myös uusia, kotimaisia esiintyjiä, Henna Salo kertoo.

Sellosali on profiloitunut ennen muuta musiikkitaloksi, mutta esittävää taidettakin nähdään. Syyskuussa nähdään Vesa Vierikon ja kitaristi Petri Kumelan tähdittämä Harmo ja minä, -esitys, joka vie andalusialaiseen sielunmaisemaan.

Sellosalin lavalla nähdään myös komedia Tuula ja Pirkko – Meil on aina Toro, jota tähdittävät näyttelijät Ria Kataja ja Minna Kivelä.

Stand up kuuluu edelleen Sellosalin ohjelmistoon.

Levynjulkaisuaan juhlistavat monet kotimaiset kärkinimet. Espoolaislähtöinen, muun muassa Pelle Miljoona Oy:stä ja Hanoi Rocksista tunnetuksi tullut kitaristi Sami Yaffa julkaisee ensimmäisen soololevynsä. Myös Johanna Iivanainen järjestää englanninkielisen uutuutensa julkaisukonsertin Sellosalissa. Syksyn mittaan siellä kuullaan myös Teosto-palkitun Astrid Swanin uuden pitkäsoiton antia.

Kemopetrol juhlistaa 20-vuotista uraansa Sellosalissa ja Suistamon Sähkö säväyttää etnoteknollaan.

Klassisen musiikin ystävät ystävät pääsevät jälleen nauttimaan Tapiola Sinfoniettan pienten kokoonpanojen Hetkiä-konserttisarjasta.

Lauluntekijälegenda Junnu Vainion musiikin ystäville on luvassa Vanhoja poikia -musiikkiteatteri-ilta, jota tähdittävät muiden muassa Esko Roine ja Taneli Mäkelä.

Suositut Lasten lauantait jatkuvat myös ja silloin nähdään televisiostakin tuttu Simo-taikuri Jokeri Pokeri Box -shownsa kanssa.

Yksi monipuolisen lastenohjelmiston kohokohdista on kitarataiteilija, säveltäjä Petri Kumelan sävellyksiin ja niiden pohjalta tehtyyn runokuvakirjaan perustuva konsertti Otus Opus.

Sellosalin koko syyskauden ohjelmisto osoitteessa sellosali.fi. Sinne päivitetään tarpeen mukaan ajantasaista tietoa kustakin tapahtumasta.

– Liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennakkoon. Rokotettujen määrä kasvaa koko ajan ja koronapassia odotellaan, joten olemme toiveikkaalla mielellä, Henna Salo sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut