Espoon kulttuurikeskuksessa esiintyy syksyllä sekä vanhoja että uusia suosikkeja – ohjelmistossa on myös teatteria, elokuvia ja lastenesityksiä

Espoon kulttuurikeskus tarjoilee syksyn mittaan monipuolisenkattauksen musiikkia ja lavalle nousevat sekä kiintotähdet että uudet tähdet. Ohjelmistossa on tietysti myös teatteria, elokuvia ja lastenesityksiä. Tapahtumat järjestetään kulloinkin voimassa olevien viranomaisohjeiden ja rajoitusten pohjalta.

Neljännen albuminsa julkaiseva Pekko Käppi & K:H:H:L nähdään levynjulkaisukiertueellaan Louhisalissa 23. syyskuuta. Yhtyeen musiikissa kohtaavat kansanmusiikki, mystiikka ja populaarikulttuuri.

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM konsertoi 29. syyskuuta.

Jazztarjontaa edustaa 30. syyskuuta kuultava Marjo Leinosen ja Jukka Perkon tulkinnat Billie Holidayn (1915–1959) musiikista. Illan avaa Teemu Viinikainen, joka on yksi Suomen arvostetuimmista jazzkitaristeista.

Lokakuun avaa Vesterinen Yhtyeineen ja samana päivänä, 1. lokakuuta, myös Litku Klemetti vierailee Tapiolassa.

Arppa on skeittari ja laulutyöläinen, jonka sävellykset ovat ajattomia ja tekstit pieniä tuokiokuvauksia. Suomipopvuoden tulokashuipuksi luonnehdittu Arppa nähdään Louhisalissa 6. lokakuuta. Seuraavana päivänä tulee Steve ‘n’ Seagulls ja sen jälkeen Stig ja suomalaisen raskaan rockin isät Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Aikansa idolit, eli Pirkko Mannola, Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola lähtevät syksyllä yhteiskiertueelle, joka käynnistyy 13. lokakuuta Espoon kulttuurikeskuksesta. Marion Rung juhlistaa 60-vuotistaiteilijajuhlavuottaan Aurinkosilmät-konserttisalikiertueella. Tapiolan vuoro on 17. lokakuuta.

Erinin juhlakiertue 10 vuotta hunningolla on Tapiolasalissa 23. lokakuuta.

Maustetyttöjen konsertissa Vuoden pimein yö 13. marraskuuta kuullaan kattavasti duon tähänastista tuotantoa.

Suositut Jazz For Kids -konsertit alkavat lokakuussa. Järjestyksessään 35. April Jazz -festivaali siirtyi huhtikuulta lokakuun loppuun.

Kulttuurikeskuksessa nähdään myös useita Espoon kaupunginteatterin vierailuesityksiä.

Kulttuurikeskuksen ohjelmisto täydentyy syksyn aikana ja ajantasaiset tiedot ovat talon tapahtumakalenterissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut