Kirkkonummen ison poliisioperaation syynä oli ampumistapaus – miestä ammuttu alaraajaan, yksi epäilty otettiin kiinni

Kirkkonummen keskustassa Finnsbackassa sunnuntaina näkyneen poliisioperaation taustalla oli ampumistapaus asunnossa. Yksi mies vietiin sairaalaan ja toinen otettiin poliisin huostaan.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai ilmoituksen ampumistapauksesta Kirkkonummen keskustassa sunnuntaina 19.9. noin kello 11.30 aikaan.

Tutkinnassa on selvinnyt, että miestä oli ammuttu asunnossa alaraajaan. Asianomistaja on sairaalahoidossa, eikä hänellä ole hengenvaaraa, poliisi tiedottaa.

Rikoksesta epäiltynä on kirkkonummelainen mies, joka otettiin teon jälkeen kiinni. Rikosnimikkeenä on tutkinnan tässä vaiheessa törkeä pahoinpitely ja ampuma-aserikos.

Poliisilla oli Kirkkonummen keskustassa sunnuntaina puolenpäivän aikoihin operaatio, johon tuli useita poliisipartioita Helsingin suunnasta.

Paikalla oli useita poliisiyksiköitä ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Tutkinnallisista syistä tapauksesta ei poliisi tällä hetkellä tiedota enempää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut