Isoon Omenaan kaksi uutta ravintolaa – syntymäpäivät perjantaina

Isossa Omenassa on jo yli 50 kahvila- ja ravintolayritystä. Kauppakeskus täyttää 20 vuotta tällä viikolla. Jussi Vehkasalo

Kauppakeskus Ison Omenan ravintola- ja kahvilamaailma täydentyy kahdella uudella ravintolalla syksyn aikana.

Tähän asti vain Helsingin kantakaupungissa toiminut Sushibar+Wine avaa ravintokan Ompun ensimmäiseen kerrokseen lokakuussa.

Hiilineutraalina itseään markkinoivan ravintolan sushit valmistetaan tilauksesta käsin paikan päällä.

Kauppakeskuksen toiseen kerrokseen avautuu puolestaan lokakuussa Factory-ketjun uusin ravintola. Ketju tarjoilee lounaita ja salaattibaarein tuotteita. Ison Omenan ravintolassa on lisäksi iltabuffet.

Iso Omena täyttää perjantaina 24. syyskuuta 20 vuotta. Merkkipäivää on juhlittu koko viikon.

Korona-aika on koetellut kauppakeskuksia, mutta nyt tilanne on valoisampi.

– Olemme kyenneet haastavista ajoista huolimatta kehittämään ja uudistamaan Ison Omenan tarjontaa, mikä näkyy lukuisina tämän vuoden aikana avattuina uusina liikkeinä ja ravintoloina. Nyt syksyllä avattavat ravintolat täydentävät Ison Omenan ravintolatarjonnan Suomen parhaimmiksi, sanoo keskuspäällikkö Mika Mustasilta tiedotteessa.

Uusi tulokas Ompussa on myös tanskalainen päivittäistavaraketju Normal, joka myy kansainvälisiä merkkituotteita – kuten hygieniatuotteita, kosmetiikkaa sekä kotitaloustuotteita – kiintein hinnoin.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut