Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi albumi joulukuussa – Räppäri Kekkonen sanoittaa biiseissään kaikille tuttuja tunteita

Espoolainen räppäri Miro Kekkonen, artistinimeltään ytimekkäästi pelkkä Kekkonen, on ottanut uusia askeleita urallaan. Korona-aikana on syntynyt paljon uutta musiikkia ja sitä sisältävä albumi tulee ulos joulukuussa. Hän on perustanut myös oman levy-yhtiön 8090 Recordsin uuden crewn kanssa.

Uusin styge Kaikella on tarkotus julkaistiin viime viikolla. Sanat ja sovitus ovat Miro Kekkosen ja Mattias Hoikkaniemen.

Kekkoselle ominaiseen tapaan Kaikella on tarkotus peilaa asioita, joita kuka tahansa voi tuntea ja kokea. Se on ylistys naiselleen ja perheelle, joka pitää miehen kasassa ja antaa elämälle tarkoituksen.

– Tää on rakkauslaulu mut samalla tää o rehdisti elämän makunen, Kekkonen sanoo itse.

Kekkoselle on tärkeää, että se mistä hän laulaa, perustuu hänen omiin tai läheistensä kokemuksiin.

– Kun puhun oikeista tunteista, tiedän, etten ole ainoa joka tuntee näin. Olenkin saanut kuulijoilta sellaista palautetta, että "tuo on ihan kuin mun elämästä".

Kaikella on tarkotus -biisin on tuottanut kanadalainen tuottaja n-jin beats, joka on tuottanut muun muassa Snak the ripperiä ja Merkulesta.

– Oli himmeetä tehdä yhteistyötä. Saatiin tosi freesiä mut samalla jotain ysäri rnb fiilistä tähän, Kekkonen sanoo.

Uutta, joulukuussa julkaistavaa blue-ray-albumia on tehty Threelaxs x Kekkonen -kombinaatiolla. Albumin eka single Pisaroita on tehty BABLOn kanssa. Se julkaistaan 15. lokakuuta.

Albumin julkaisee luonnollisesti oma 8090 Records.

– Omasta levy-yhtiöstä on haaveiltu pienestä pitäen ja nyt korona-aikana oli aikaa perustaa se ja visioida, miten toimintaa viedään eteenpäin.

Kekkosen lisäksi 8090 Recordsin artisteja ovat Threelaxs, Urho Studiot, Joni Kerman ja JaM.

Kekkosen ykköstoive tällä hetkellä on se, että maailma palaisi normaaliksi ja bändi pääsisi keikoille. Kiertueelle onkin tarkoitus päästä ensi vuonna.

Kekkonen toivoo, että hänen musiikkinsa löytäisi tiensä radiosoittoon, mutta hän tietää, että se tie on kivinen.

– Viime kesänä Kruisataan -biisi oli Radio SuomiRäp soittolistalla. Se kertoo siitä, että olemme tehneet jotain oikein. 

Miro Kekkonen on tullut tutuksi entisestä bändistään Flowboysfam / FAM.

Korjattu kello 22.20 biisin nimi Kruisataan.