Matinkylässä sijaitsevan ulkoistetun terveysaseman pyörittäjä vielä auki – Mehiläisen sopimusta jatkettiin vuoden loppuun

Espoon kaupunki on jatkanut Matinkylässä sijaitsevan ulkoistetun terveysaseman sopimusta kuluvan vuoden loppuun. Oma Lääkärisi Matinkylän palveluntuottajana toimii Mehiläinen, jonka sopimuskausi päättyi syyskuussa 2021.

Kaupunki on kilpailuttanut hankinnan, ja terveyspalveluiden johtaja Markus Paananen kertoo, että asukkaiden laadukkaat lähipalvelut turvataan ja aseman jatkosta kerrotaan lähiaikoina.

Mehiläinen vastaa tällä hetkellä Henttaan, Kuitinmäen ja Suurpellon asukkaiden terveysasemapalveluiden tuottamisesta noin 12 300 asukkaalle sekä reilulle tuhannelle terveysaseman vaihtajalle.

Espoon kaupungilla on tällä hetkellä kahdeksan omaa terveysasemaa, yksi ulkoistettu asema Matinkylässä ja kaksi palveluseteliterveysasemaa Espoon keskuksen alueella.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut