Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauklahti sai uuden ruokakaupan, jonka päällikkönä toimii paljasjalkainen kauklahtelainen – "Hienoa päästä avaamaan myymälä omille kotikulmille"

Jo entuudestaan hyväksi kehuttu ruokakauppavalikoima kasvoi Espoon Kauklahdessa torstaina, kun S-ryhmä avasi uuden Alepa-kaupan Kuninkaankartanontielle.

Kauppaa pyörittää paljasjalkainen kauklahtelainen Tiina Pääkkönen, ja tavoitteena on tehdä myymälästä alueen paras lähikauppa asiakkaiden toiveita kuunnellen.

– Uusi myymälämme on Alepa kaikilla herkuilla. Myymälästä löytyy salaattibaari, kahvikulma ja laaja paistopistevalikoima. Pihassa on reilusti parkkipaikkoja ja sähköautojen latauspisteet. Hienoa päästä avaamaan myymälä omille kotikulmille, sanoo myymäläpäällikkönä toimiva Pääkkönen S-ryhmän tiedotteessa.

Kauklahden uusi Alepa on ketjun 130. myymälä ja sijaitsee Elannon vanhan kiinteistön tontille rakennetussa liiketilassa. Kaupan tarvitsema sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, ja kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö hyödynnetään lämmityksessä.

Pääkkönen lupaa, että Alepan perusvalikoima täydentyy kauklahtelaisten omilla tuotetoiveilla.

"Kökkelin" uusi Alepa on osa S-ryhmän laajentumista Espoossa.

Länsiväylä kertoi alkuvuonna, että HOK-Elannolla on Espoossa käynnissä viisi omaa rakennushanketta, joiden investoinnit ovat yhteensä 20 miljoonaa euroa.

Tuleviin kauppahankkeisiin kuuluu Nöykkiön S-market, jonka on ollut määrä valmistua talvella 2021–2022.

Myös Jupperin Alepan valmistumisaikataulu on talvi 2021–2022, ja sen yhteyteen tulee myös autopesula.

Lisäksi rakenteilla olevaan Espoonlahden kauppakeskus Lippulaivaan tulee Prisma, joka valmistuu keväällä 2022.