Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudistunut Kannusali on nyt entistä monipuolisempi – syksyn kirkkaimmat tähdet ovat Tuomari Nurmio ja Jesse Kaikuranta

Tapahtumat: Elokuvat, stand up ja teatteriesitykset pysyvät edelleen Kannusalin ohjelmistossa, mutta elävä musiikki saa enemmän tilaa.

Espoon keskuksen Kannusali on tarjonnassaan ottanut uutta suuntaa. Kannusali avautui viime syksynä perusteellisesti uudistettuna. Se loi mahdollisuuden järjestää entistä monipuolisempia tapahtumia.

– Loppuvuodesta ja tulevaisuudessa ohjelmistossa tulee olemaan enemmän livemusiikkia. Kannusali on nyt myös konserttisali Espoon keskuksessa, vs tuotantopäällikkö Janne Nieminen sanoo.

– Haluamme tuoda Kannusaliin mahdollisimman ajankohtaisia esiintyjiä ja eri ikäistä yleisöä kiinnostavia artisteja. Haluamme tehdä Kannusalia tunnetummaksi ja tavoitella uutta yleisöä.

Elokuvat, stand up ja teatteriesitykset pysyvät edelleen Kannusalin ohjelmistossa. Syksyn elokuvatarjonta on suunnattu pääosin lapsille.

Kannusalin katsomossa on 220 istumapaikkaa eli hieman aiempaa vähemmän. Uutena ominaisuutena Kannusalissa on muunneltava katsomorakenne, jonka myötä salissa saadaan järjestettyä 300 asiakkaan tapahtumia seisovalla katsomolla.

Kannusalin koko kapasiteetti on nyt kokonaisuudessaan käytössä, koska koronapandemian takia tehdyt yleisömäärien rajoitukset eivät enää ole voimassa. Kehotus noudattaa hyvää käsihygieniaa ja suositus kasvomaskin käytöstä pätevät edelleen.

– Ensi kevään ohjelmistoa suunnitellaan nyt normaalitilanteen pohjalta, Janne Nieminen toteaa.

Kahvila-ravintolatila Nekkaa on myös uudistettu. Tavoitteena on, että syksyn mittaan tapahtumiin saadaan käyttöön ravintolapalvelut.

Livemusiikkia on Kannusalissa tarjolla ihan pian. Esimerkiksi 13. lokakuuta esiintyy Ykspihlajan Kino-Orkesteri sekä Jutta Rahmel. Huumorintäyteisistä iskusävelmistään tunnettu orkesteri pitää Kokkolan satamakaupunginosaa Ykspihlajaa henkisenä kotinaan. Sen riveissä soittaa muun muassa Oona Airola, joka tuli tunnetuksi roolistaan elokuvassa Hymyilevä mies.

Tuomari Nurmio esiintyy Kannusalissa soolona 22. lokakuuta. Erikoisrakenteinen laatikkokitara ja bassorummun virkaa toimittava jalkio riittävät taustaksi.

29. lokakuuta on luvassa stand upia. 11. joulukuuta konsertoi Jesse Kaikuranta.