Rauli Dahlberg tuo hurjat temppunsa Louhisaliin

Race Horse Companyn uusin esitys O’DD on yhden miehen nykysirkusesitys, joka saa inspiraationsa scifin maailmasta. Teos tutkii ihmisyyttä ja muutosta yksilöä suurempien voimien kourissa. O´DD on Espoon kaupunginteatterin ohjelmistoa.

Lavalla nähdään Rauli Dahlberg – Race Horse Companyn perustaja ja taiteellinen johtaja.

Esitystä säestää Miro Mantere, joka loihtii äänimaailman kitaralla, alumiiniputkilla ja itse rakentamallaan sormipianolla. Taiteenlajien rajoja rikkovan spektaakkelin koreografia on toteutettu yhdessä palkitun tanssikoreografi Jarkko Mandelinin kanssa. Hän on ottanut ideoita kamppailulajeista.

Ennen koronaa Race Horse Company kiersi ahkerasti maailmalla.

O’DDin ensi-ilta oli noin vuosi sitten. Nyt koronapandemia on hellittänyt sen verran, että O’DD on jo nähty maailmalla. Dahlberg on juuri palannut kiertueelta Saksasta, Liettuasta ja Puolasta.

Seuraavaksi on Dahlbergin kotikaupungin vuoro. O’DD nähdään 13.–16. lokakuuta Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa.

Lavalla Dahlbergin välineinä ovat isot jumppapallot, trampoliini ja kankaita sekä väline, jota taiteilija kutsuu ”keskipakoisvoimakiihdyttimeksi”.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut