Huomasitko? Tämän vuoksi peltipoliisit eivät nyt räpsy Kehä I:llä

Kehän parannustyö saatiin Espoon Laajalahdessa valmiiksi etuajassa. Peltipoliisikin toki palautettiin tien reunaan. Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Tarkkasilmäisimmät Kehä I:llä ajavat kuljettajat ovat voineet jo muutaman viikon ajan huomata, että yhdessäkään nopeusvalvontatolpassa ei ole tällä hetkellä kameraa. Peltipoliisin salama ei siis ole voinut räpsähtää liian raskaan kaasujalan omaavalle.

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein myöntää, että havainto on oikea.

– Kameralaitteet otettiin muutama viikko sitten pois liikenneturvallisuustolpista, jotta tolppien huolto saadaan tehtyä yhdellä kertaa. Harmillisen kauan on huolto kestänyt, toivotaan, että kamerat saadaan takaisin tolppiin vielä aivan lähiaikoina, kertoo Pasterstein.

Peltipoliisit asennettiin Kehä I:n varrelle sekä Helsingissä että Espoossa vuonna 2016 ja vuonna 2019 tolppiin hankittiin lisää kameroita. Kameroita on kuitenkin selvästi vähemmän kuin itse tolppia. Kameroiden paikkoja myös vaihdellaan.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut