Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etätyösuositus loppui ja osa liityntäpysäköinnistä yhä poissa käytöstä Leppävaarassa – liikenteen ohjaaja paikalla maanantaina

Leppävaaran liityntäpysäköintihalli on jo kuukausia ollut poissa käytöstä. Se on harmittanut Leppävaarassa joukkoliikenteen kyytiin nousevia työmatkalaisia.

– Liityntäpysäköintihallissa on minun tietojeni mukaan ollut toukokuussa tulipalo, jonka takia halli suljettiin ja se on edelleen suljettu paloviranomaisen määräyksestä. Milloin halli avautuu uudelleen, ei ole vielä tarkalleen tiedossa, mutta halli pyritään avaamaan liityntäpysäköintiasiakkaiden käyttöön mahdollisimman nopealla aikataululla, kaupunkiliikennepäällikkö Johanna Nyberg selvittää.

Nyberg ei osaa sanoa, miksi korjaustoimenpiteet ovat kestäneet näin kauan. Liityntäpysäköintipaikkoja on kuitenkin ollut riittävästi.

– Sellossa on kattoparkissa toinen liityntäpysäköintialue, mutta sieltä on laitureille hiukan pidempi kävelymatka. Myös radan pohjoispuolella Turuntien varrella oleva liityntäpysäköintialue on käytettävissä.

Etätyösuositus on päättynyt ja se näkynee liityntäpysäköintipaikoilla.

– On vaikea sanoa, kuinka paljon etätyösuosituksen päättyminen lisää liityntäpysäköintipaikkojen kysyntää. Olemme varautuneet tilanteeseen ja paikalla on maanantaina liikenteenohjaaja opastamassa autoilijoita, Johanna Nyberg kertoo.