Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt lyötiin kuokka maahan – espoolaiset lapset ja nuoret saavat 14 500 neliömetriä uutta liikuntatilaa, katso havainnekuvat

Leppävaaran urheilupuistoon nousevan Kameleonten-hallin rakentaminen on käynnistynyt maanrakennustöillä.

Kameleonten Ab kertoo sopineensa hallin rakentamisesta Jatke Oy:n kanssa. Jatke toimii kohteen pääurakoitsijana ja vastaa projektinjohtourakasta.

– Olemme iloisia, että saamme toteuttaa hankkeen Jatke Oy:n kanssa, Kameleontenin projektipäällikkö Patrik Gustafsson kertoo tiedotteessa.

Jatkeen Toimitilat-yksikön liiketoimintajohtaja Antti Raunemaa kertoo, että Jatke urakoi parhaillaan liikuntahallia Pirkkolan urheilupuistoon.

Urhea-halli valmistui Helsinkiin 2021. Sitä rakentaneet jatkelaiset siirtyvät nyt Kameleonten-projektiin.

– Tuomme siis mukanamme tuoretta kokemusta ja osaamista urheiluhallihankkeista, Raunemaa sanoo tiedotteessa.

Noin 14 500 neliömetrin suuruisen hallin on määrä valmistua keväällä 2023. Tilat soveltuvat niin kilpaurheilijoille kuin harrastajillekin.

Halli tarjoaa tilaa usealle lajille, kuten yleisurheilulle, koripallolle, salibandylle, futsalille, käsipallolle ja telinevoimistelulle.

Halliin tulee myös nuorille urheilijoille suunnattu kuntosali ja Leppävaaran urheilupuistoa tukevia toimintoja, kuten pukuhuoneita ja teknisiä tiloja. Halli palvelee myös viereiselle kentälle tulevan tekojään käyttäjiä.

Hallin takana on nuorisoseura Logen i Gröndal, joka haluaa parantaa lasten ja nuorten urheilumahdollisuuksia Espoossa ja läntisellä pääkaupunkiseudulla.

Kameleonten-halli on herättänyt Viherlaaksossa porua, sillä osa rahasta tulee siitä, että nuorisoseura myy vanhan nuorisoseurantalo Logenin tontin, joka sijaitsee Viherlaaksossa.

Lue myös:

Nuorisoseura havaitsi, että aika on ajanut vanhan toiminnan ohi – kohta Espooseen nousee uusi urheiluhalli, joka "nostaa Leppävaaran urheilupuiston uudelle tasolle"

Naapurit haluavat rauhaa ja nuorisoseura rahaa urheiluhalliin – kaupunki ottaa aikalisän Espoon erikoisimmassa kaavakiistassa