Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lippulaivaan tulee yli 20 ravintolaa ja kahvilaa – mukana myös Suomessa täysin uusi ketju

Espoonlahden ravintolatarjonta paranee ensi vuonna merkittävästi.

Kiinteistösijoitusyhtiö Citycon kertoo, että keväällä 2022 aukeavaan kaupunkikeskus Lippulaivaan tulee yli 20 ravintola-alan toimijaa.

Joukossa on sekä kotimaisia toimijoita että kansainvälisiä ketjuja. Mukana on myös täysin uusi toimija Suomen markkinoilla.

Citycon julkisti 21.10. seuraavat ravintolat ja kahvilat: Arnold’s, Bites Burgers, Burger King, Chatime, Espresso House, Fafa’s, Fire Wok, Gateau, Gourmet Burger, Itsudemo, KFC, Kotipizza, Kung Food Panda, La Locanda, Momo & More, Mr. Döner, Pomo D'or Pasta & Pizza, Subway ja Sidewalk.

Suomen markkinoilla täysin uusi toimija on Cityconin mukaan Chatime, joka on Taiwanista lähtöisin oleva, nykyisin 38 maassa toimiva teehen erikoistunut kansainvälinen ketju.

Uusia ravintolakonsepteja edustaa gourmet-hampurilaisiin erikoistunut Gourmet Burger.

Liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen kertoo tiedotteessa, että kiinnostus ravintola-alan toimijoille vuokrattavia tiloja kohtaan ylitti odotukset.

– Kysyntä Lippulaivan ravintola-alan vuokralaisille varattuja tiloja kohtaan yllätti sekä määrältään että laadultaan. Lippulaiva parantaa merkittävästi alueen ravintola- ja kahvilatarjontaa, ja olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan Lippulaivan asiakkaille näin suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja, Laaksonen sanoo tiedotteessa.

Lippulaivaan sijoittuu noin 100 erilaista liikettä, kahviloita ja ravintoloita sekä yksityisiä ja julkisia palveluita.

Ankkurivuokralaisia ovat muun muassa Espoonlahden aluekirjasto, päiväkoti Pilke Pikku purtilo, kuntokeskus Elixia, K-Supermarket, Prisma, Lidl ja Tokmanni.

Lippulaivan yhteyteen sijoittuu myös Espoonlahden uusi metroasema ja bussiterminaali sekä kahdeksan asuinkerrostaloa.

– Kyseessä ei ole perinteinen kauppakeskus, vaan kaupunkikeskus, johon alueen palvelut keskittyvät ja joka toimii myös liikenteen solmukohtana, Laaksonen toteaa tiedotteen mukaan.