Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voice of Finlandissa säväyttänyt Elise-Juliette ja Mikko Leppilampi Espoossa itsenäisyyspäivänä huippukonsertissa – näin saat maksuttoman lipun

Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti palaa Espoo Metro Areenalle. 6. joulukuuta järjestettävän konsertin solisteina laulavat viihteen monitoimimies Mikko Leppilampi ja The Voice of Finlandissa säväyttänyt Elise-Juliette.

Ohjelmistossa klassinen ja kevyt musiikki nivoutuvat yhteen. Orkesterina soittaa Polyteknikkojen Orkesteri James Kahanen johdolla. Lavalle nousevat myös Total Cello Ensemble sekä Tapiolan musiikkilukion kuoro.

Kaikille avointa tapahtumaa voi tulla seuraamaan paikan päälle tai juhlan tunnelmasta voi nauttia kotioloissa suoran lähetyksen välityksellä. Tapahtuma alkaa Espoo-mitalien jaolla kello 14.30. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen.

Lippujen jako alkaa torstaina 4. marraskuuta. Tapahtuman lippuja on saatavilla Lippupisteen verkkokaupasta 1 eurolla plus toimitusmaksu sekä rajattu määrä Espoon kulttuurikeskuksen lipunmyynnistä maksutta.

Koronaturvallisuus on huomioitu rajaamalla konsertin yleisömäärä puoleen Metro Areenan katsojakapasiteetista eli noin 3 000 katsojaan.

Konserttia voi seurata suoran lähetyksen kautta verkossa osoitteessa espoo.fi/kaupunkitapahtumat. Konserttitallenne on katsottavissa 5.1.2022 asti. Konserttia voi seurata maksutta tietokoneella, tabletilla tai vaikka älypuhelimella.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.