Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaunista ja makiaa – katso tästä reseptit täyteläisen suklaakakun tai sitruunaisen juustokakun leivontaan isänpäivän pöytään

Mikä kostuttaisi isän silmäkulmat nopeampaa kuin itse tehty kakku.

Isät, papat, bonusiskät ja sijaisisit ansaitsevat kerran vuodessa oman päivänsä, jolloin ei tarvitse miettiä renkaiden vaihtoa ja rännien tyhjäämistä.

Juhlapöydän kruunaa itse tehty kakku, jonka voi koristella vaikka isän lempikarkeilla tai kekseillä. Itse tehdyillä kylteillä kakkuun saa persoonallisen sävyn, jossa voi kertoa jonkun viestin tai vaikka piirtää jotain isän harrastuksiin liittyvää. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Aikaa ja taitoa vaatii enemmän aidon täytekakun tekeminen. Juustokakku vaatii vähän vähemmän jauhopeukaloa, mutta se pitää muistaa valmistaa edellisenä päivänä.

Juustokakkuun voi valita maun isän suosikeista. Kaikkea löytyy sitruunasta mansikkaan, tai myös juustokakun voi täyttää isän lempikarkilla, esimerkiksi daim-muruilla.