Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi etsii autoilijaa Espoossa: lähti liikkeelle nuoren ylittäessä tietä ja osui pyörään

Autoilija osui tietä ylittämässä olleen nuoren polkupyörään Espoossa perjantaina 12. marraskuuta, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi.

Autoilija poistui paikalta asiaa selvittämättä. Poliisi pyytää nyt kuljettajaa ilmoittautumaan..

Tapaus sattui, kun kaksi nuorta oli ylittämässä tietä Mellstenintie 24:n kohdalla perjantaina noin kello 15 aikaan. Kuljettaja oli antanut tilaa ensimmäisenä tien ylittäneelle nuorelle, mutta lähtenyt liikkeelle toisen nuoren ylittäessä tietä.

Nuori oli onnistunut väistämään autoa hyppäämällä taaksepäin, mutta hänen polkupyöränsä etuvanne vääntyi törmäyksestä auton kanssa. Nuori ei loukkaantunut tilanteessa.

Autoilija poistui paikalta. Nuorten havaintojen mukaan kuljettaja oli iäkkäämpi mies, jolla oli päässään lierihattu. Auto oli valkoinen henkilöauto.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja).

Poliisi muistuttaa, että lapsia ja nuoria liikenteessä nähtäessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta.