Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi valvoi pikkujoululiikennettä: Helsingissä 15 rattijuoppoa – Tiesitkö tämän rattijuopumuksen seurauksen perheelliselle? "Vanhemmuudesta ei voi ottaa taukoa"

Viikonlopun pikkujoululiikenteessä liikkui runsaasti rattijuoppoja. Helsingin poliisi sai viikonlopun aikana kiinni 15 epäiltyä rattijuoppoa. Kuutta kuskia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

– Pikkujoululiikenteessä ei ole aihetta rattiin eikä seuraavana aamuna, jos ilta on mennyt pitkäksi, muistuttaa tiedotteessa Helsingin poliisilaitoksen liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein.

Kahdesta rattijuoppoepäilystä tehtiin lastensuojeluilmoitus.

– Aina, kun havaitaan, että kuljettajalla on alaikäisiä lapsia auton kyydissä tai kotona, niin tapauksesta tehdään lastensuojeluilmoitus. Juhlimisesta toipumiseen täytyy jättää riittävästi aikaa, ettei aamulla tarvitse lähteä viemään lapsia harrastuksiin. Vastuullisesta vanhemmuudesta ei voi ottaa taukoa pikkujoulukautena, Pasterstein toteaa tiedotteessa.

Helsingin poliisi osallistui valtakunnalliseen tehovalvontakampanjaan. Tehostettu valvonta jatkuu tulevana viikonloppuna.