Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Posti varautuu Black Fridayn ja joulun ruuhkiin ja avaa 7 väliaikaista noutopistettä Espooseen – tänne ne tulevat

Posti varautuu vuoden vilkkaimpaan sesonkiinsa avaamalla tilapäisiä pakettipisteitä ympäri Suomen.

Espooseen avataan seitsemän tilapäistä pistettä, jotka sijaitsevat Tapiolassa, neljässä kauppakeskuksessa eli Sellossa, Isossa Omenassa, Niityssä ja Espoontorilla sekä Malminmäessä ja Viherlaaksossa.

Kirkkonummella väliaikaiset noutopisteet sijaitsevat keskustassa torin Salen yhteydessä, Masalan K-marketissa ja Veikkolan K-supermarketissa.

Noutopisteet avautuvat torstaina 25. marraskuuta.

Paketti ohjautuu väliaikaiselle noutopisteelle, jos alkuperäinen automaatti on täynnä. Väliaikaisille pisteille voi myös tilata paketteja suoraan ja niihin voi myös palauttaa verkko-ostoksia.

Kaikissa noutopisteissä on työntekijä, joka antaa paketit ja neuvoo tarvittaessa.

Osa sesongin noutopisteistä on Postin omissa tiloissa, osa esimerkiksi kauppojen.

Joulusesonki on Postille vuoden vilkkainta aikaa, ja joululahjojen ostaminen aloitetaan entistä aiemmin. Viimeistään tämän viikon perjantaina vietettävä Black Friday kiihdyttää pakettiliikenteen kasvuun, joka huipentuu edellisvuosien tapaan jouluun. Paketteja on Postin tiedotteen mukaan tällä hetkellä liikkeessä paljon ja verkko-ostaminen on aktiivista, mutta suomalaiset ovat myös palanneet ostoskeskuksiin ja kuluttamaan enenevässä määrin palveluita.

Posti vauhdittaa pakettiliikennettä myös lisäkuljetuksilla. Perjantaista 26. marraskuuta alkaen Posti kuljettaa paketteja suosituimpiin automaatteihin seitsemänä päivänä viikossa.

Paketteja noudetaan ja toimitetaan vastaanottajille neljänä sunnuntaina: 28.11., 5.12., 12.12. ja 19.12.

Seitsemän päivän pakettijakelun piirissä on noin puolet suomalaisista. Pääkaupunkiseudun lisäksi sunnuntaijakeluissa mukana ovat Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Myös pakettien kotiintoimitusten odotetaan lisääntyvän loppuvuodesta.

Posti kannustaa asiakkaitaan noutamaan paketit mahdollisimman pikaisesti, jotta tilaa saadaan uusille paketeille automaateissa, noutopisteissä ja posteissa.

Muokattu 24.11.klo 11.03: Lisätty kaksi Kirkkonummen pistettä.