Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rohkeasti tyylejä yhdistävä jazzyhtye soittaa Weegeellä perjantaina – isän kuolemasta kertonut debyyttialbumi keräsi kansainväliset kehut

Helsinkiläisen nousevan jazzyhtyeen Selma Juudit Alessandran kiertue huipentuu 3. joulukuuta kello 19 näyttelykeskus Weegeellä. Jazzliiton kiertueeseen kuuluva keikka on pääkaupunkiseudun ainoa.

Laulaja-säveltäjä Selma Savolaisen luotsaama Selma Juudit Alessandra esittää rouheaa indie-jazzia. Kokoonpanoon kuuluvat myös pianisti Artturi Rönkä, basisti Joonas Tuuri ja rumpali Jesse Ojajärvi.

Vuonna 2015 perustettu nelikko julkaisi kansainvälistäkin huomiota keränneen Rubicon Songs -esikoisalbuminsa marraskuussa 2019. Keskeinen teema on Savolaisen kokemukset isänsä, pianisti Jarmo Savolaisen poismenosta ja surun kanssa aikuiseksi kasvamisesta.

Selma Juudit Alessandran yhdistää musiikissaan muun muassa taidepoppia ja röyhkeää 70-luvun psykedeliaa.

Selma Savolainen (s. 1993) on helsinkiläinen laulaja ja säveltäjä, joka tunnetaan myös Signe-, Mine- ja Crystal Sound Project -yhtyeiden riveistä.