Sarjamurhaaja liikkuu tunnetun espoolaistorin ympäristössä – Viktor Kärki saa uutuudestaan parasta mahdollista palautetta

Espoon kirjailijoihin kuuluva Viktor Kärki on julkaissut uuden dekkarin, Kuningatarkalastaja (BoD, Books on Demand). Se on itsenäinen jatko-osa aiemmin ilmestyneelle Sinisilmälle.

Kärki sanoo, että jatkossa hän jättää dekkarien kirjoittamisen dekkaristeille. Hän aikoo keskittyä omimmaksi kokemaansa kirjallisuuden lajiin eli artopaasilinnamaisiin veijaritarinoihin.

– Dekkarin kirjoittaminen on ihan oma lajinsa eikä missään nimessä helppoa. Halusin kokeilla, miltä se tuntuu, Viktor Kärki miettii.

– Veijaritarinat ovat enemmän minua. Ne eivät ole totta, mutta niitä on helppo viedä eteenpäin.

Uusi veijaritarina onkin jo tekeillä, mutta sen hän aikoo kirjoittaa ihan rauhassa. Kärki on kirjoittanut useita runokirjoja ja runoja syntyy nytkin "siinä sivussa".

– Jos korona-aika jatkuu vielä pitkään, niin tässä on aikaa istua sisällä ja kirjoittaa.

Lue myös: Viktor Kärki laajensi tuotantoaan dekkariin

Kuningatarkalastajan tapahtumat kuljettavat lukijaa pitkin Espoota. Läkkitorin ympäristö on keskeinen tapahtumapaikka, sillä siellä liikkuu sarjamurhaaja.

Kirjasta ei puutu vauhtia eikä vaaratilanteita. Konna toisensa jälkeen pääsee hengestään, mutta yksi jatkaa elämäänsä.

– Kirjani ostajat ovat sanoneet, että se ei häpeä lainkaan ammattidekkaristin kirjoittaman jännärin rinnalla. Se on parasta palautetta mitä lukijoilta voi saada, Kärki toteaa.

Lue myös: 60 täynnä – espoolaiskirjailija kirjoittaa monta kirjaa vuodessa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut