Katso kuva: Vastasyntynyt Banna-poika sai päähänsä pipon – Espoolaisnainen urakoi 100 pienokaiselle lahjan: "Miksiköhän äitiyspakkauksessa ei ole lämmintä myssyä?"

Tuulia Koskinen toimitti toisen 50 erän myssypinon tällä viikolla Espoon sairaalan synnytysosastolle. Tuulia Koskinen

Espoolainen Tuulia Koskinen, 84, on kutonut tänä syksynä 100 myssyä HUS:n synnytysosaston vastasyntyneille Espoon sairaalaan.

Koskinen lähetti Länsiväylälle kuvan toisesta 50 myssyn erästä, jonka hän toimitti Espoon sairaalan tällä viikolla.

– Vastasyntyneissä on monenlaista tarvitsijaa. Miksiköhän äitiyspakkauksessa ei ole lämmittävää myssyä, Koskinen ihmettelee.

Länsiväylä julkaisi kuvan Instagramissa 1. joulukuuta. Päivää myöhemmin sairaalasta tuli viesti, että torstaina 2. joulukuuta syntynyt poikavauva Banna sai Tuulia Koskisen neuloman pipon päähänsä.

Instagram-viestin lähetti Anne-niminen kätilö:

– Perhe kiittää paljon ja toivottaa kaikille hyvää joulua.

Tuulia Koskinen kutoi vuonna 2017 synnytyssairaalan pienokaisille tuhat tumppusukkaa. Silloin hän haastoi muutkin kutomaan sairaalassavuosittain syntyvälle 3 000 – 4 000 vastasyntyneelle pienokaiselle tumppusukat. Haasteen yhteydessä Koskinen kertoi myös neulontavinkit.

Tuhannen tumppusukkaparin kutominen otti 80-vuotiaan Koskisen sormiin ja ranteisiin. Hän toivoo, että niistä on ollut hyötyä pienille tulijoille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut