Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt kelpaa kahvikissoilla – toinenkin suosittu espoolainen ketju avaa kahvilan Tapiolaan

Tapiolan kahvilatarjonta kasvaa keväällä, kun kahvila & putiikki Pupusaari avaa ovensa Weegeen naapurissa.

Pupusaari kertoo Facebook-sivuillaan sijoittuvansa osoitteeseen Ahertajantie 3, samaan tilaan museo Leikin ja Kello- ja korumuseon kanssa.

Ensimmäinen Pupusaari-kahvila avattiin Kivenlahteen keväällä 2020. Sen jälkeen yrittäjäpariskunta Linda Mustakari ja Juhani Kähkönen ovat laajentaneet toimintaansa ripeästi ja kahviloita on avattu Soukkaan, Olariin sekä Vantaan Jokiniemeen.

Yrittäjäpari kertoi Länsiväylän haastattelussa keväällä 2020, että heidän tarkoituksenaan on luoda Pupusaaresta kotimainen kahvilaketju.

Lue myös:

Espoolaispari avasi kahvilan keskelle korona-aikaa – "Ensimmäisenä viikkona myimme ihan kaiken, mitä meillä oli"

Ahertajantielle näyttelykeskus Weegeen naapuriin valmistuu keväällä uudet tilat, joihin museot ja kahvila sijoittuvat.

Samalla entisen lelumuseo Hevosenkengän nimi muuttuu museo Leikiksi ja entinen kellomuseo laajentaa toimintaansa koruihin. Molemmat museot ovat toistaiseksi suljettuna ja avaavat ovensa uudistuneina ensi keväänä.

Alueen museokävijöillä on jatkossa valinnanvaraa herkkuhetkissä, sillä Weegeellä toimii jo toisen suositun espoolaisen kahvilaketjun kahvila, Cafe Zoceria Weegee.

Lue myös:

400 000 euron apuraha mahdollisti uuden suunnittelun – uusiin tiloihin muuttavasta lelumuseosta syntyy leikin ja lelun ihmemaa

Kellomuseo hankkii joukkorahoitusta uudelle museolle – tavoitteena 50 000–100 000 euron potti