Mauri Kunnaksen tuotannosta laaja näyttely Weegeelle – luvassa ennennäkemättömiä elämyksiä

Näyttelykeskus Weegeellä avataan ensi syksynä näyttelykokonaisuus, joka tarjoaa yleisölle elämyksiä, kokemuksia ja virikkeellisiä kohtaamisia kirjailija ja kuvataiteilija Mauri Kunnaksen tuotannon parissa.

Näyttelyn keskiössä on espoolaisen Kunnaksen laaja tuotanto ja elämäntyö. Näyttely vie kirjojen tunnelmiin ja esittelee myös taiteilijan työskentelymetodeja.

Näyttelyn järjestäjä lupaa "ennennäkemättömiä ja moniaistillisia elämyksiä kaikille Kunnaksen teosten ystäville iästä riippumatta".

Lue myös: Kirjailija Mauri Kunnas sanoo, että lapsia ei pidä pelotella ilmastonmuutoksella – uuden kirjan ajankohtaisuus yllätti tekijän itsensäkin

Mauri Kunnas on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia taiteilijoita.

Hänen teoksiaan on käännetty yli 40 kielelle ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti noin 10 miljoonaa kappaletta.

Kunnas on palkittu muun muassa Pro Finlandia -mitalilla vuonna 2002, ja hän on saanut Aalto-yliopiston kunniatohtorin arvon 2013.

Kunnakselle on myönnetty myös Espoon kulttuuripalkinto ja Espoo-mitali vuonna 2011.

Mauri Kunnaksen elämäntyötä esittelevän näyttelyn lisäksi WeeGeen tarjonta kasvaa marraskuussa 2022 EMMAssa avattavalla Collection Kakkosen kokoelmanäyttelyllä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut