Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seksilelut saa pian Prismasta, pandemia-aika kiihdytti kysyntää – tällaisia seksivälineitä tulee tarjolle

Prisma vastaa kasvaneeseen seksivälineiden kysyntään, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK tiedottaa.

Prisma.fi:hin tuodaan tammikuun aikana myyntiin kattava valikoima seksivälineitä yksin tai kumppanin kanssa käytettäväksi.

Lisäksi SOK tiedottaa, että seksivälineiden myynti on viime vuosina ollut sekä globaalisti että Suomessa vahvassa kasvussa ja kasvun odotetaan jatkuvan vahvana myös tulevina vuosina.

– Pandemia-aika kiihdytti kysyntää entisestään. Seksi on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, Prisman myyntijohtaja Päivi Hole sanoo.

– Nyt on juuri sopiva hetki tuoda niin yksin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi sopivia ja kysytyimpiä seksileluja myyntiin verkkokauppaamme, Päivi Hole kertoo SOK:n tiedotteessa.

Prisma.fi:ssä yli 50 erilaisen seksivälineen valikoimasta löytyy muun muassa hieromasauvoja, pepputappeja, penisrenkaita ja muita markkinoiden suosituimpia tuotteita.

SOK:n tiedotteessa kerrotaan myös, että S-ryhmä suojaa asiakasdataansa vahvasti ja asiakas voi luottaa ostotietojensa olevan anonyymejä ja turvassa.

Niin yksin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi.

Päivi Hole

Pöpöjen pelko ei estä enää hamuamasta näitä tuotteita ruokakaupoissa – "Irtokarkithan kiinnostavat aina"

Onko ensitreffeillä soveliasta harrastaa seksiä? – Nurkkari otti selvää: ”Ajetaanhan autollakin koeajot”