Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nainen puri poliisia – paksu haalarikaan ei estänyt vammaa

Vuonna 1980 syntynyt nainen riehaantui 7. elokuuta 2020 yksityistiloissa niin, että hänet jouduttiin lopulta viemään putkaan käsi- ja jalkaraudoissa. Siitä huolimatta hän onnistui puremaan poliisia käsivarteen niin, että käsivarsi aluksi turposi paksusta työhaalarista huolimatta.

Tapahtumat käynnistyivät Raaseporissa, kun nainen yksityistilassa kaatoi toisen naisen maahan ja hakkasi tämän päätä lattiaan. Muut paikallaolijat puuttuivat tilanteeseen, ja tässä yhteydessä riehuja puri yhtä miestä ja löi tätä ylävartaloon.

Paikalle kutsuttu poliisipartio antoi riehujalle aikaa koota tavaransa, mutta tämä vastusteli voimakkaasti poliisiautoon menoa.

Tammisaaressa nainen putkaan vietäessä puri naispoliisia käsivarteen ja onnistui potkaisemaan myös vartijaa.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi naisen kahdesta pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kuudeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Koeaika päättyy 22.6.2022.

Lisäksi nainen tuomittiin maksamaan pahoinpitelemälleen naiselle 300 euroa korvauksia ja 173 euron oikeudenkäyntikulut. Puremalleen poliisille hän joutuu korvaamaan kivusta ja särystä 400 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Tuomiosta kertoi aiemmin Länsi-Uusimaa-lehti.