Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ostitko näitä hedelmiä S-kaupasta? Älä syö: vedetään pois myynnistä

Jos ostoskoriin päätyi rasiallinen kreikkalaisia Rainbow-kiivejä eikä niitä tullut syötyä, ei välttämättä kannatakaan. SOK on nimittäin ilmoittanut vetävänsä myynnistä erän kiivejä, sillä niistä on löytynyt omavalvonnassa EU:n määräykset ylittävä määrä kasvinsuojeluaineita.

SOK pyytää hävittämään hedelmät.

Takaisinveto koskee 500 gramman rasiaan pakattuja Rainbow-kiivejä, joiden lajike on Hayward ja alkuperämaa Kreikka. Virheellisen erän tunniste on 21.349 350. (EAN-koodi: 7340011428497).

Tuote-erä on tuotu myyntiin 23. joulukuuta 2021 alkaen ja sitä on ollut myynnissä S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku, Sokos Herkku, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Ostos hyvitetään myymälässä Erä/Parti: 21.349 350 -merkinnän sisältävää etikettiä vastaan, S-ryhmä tiedottaa.

Tulli on löytänyt useista tuotteista EU:ssa kiellettyä torjunta-ainetta – Valvonnasta luovuttiin jo kerran, mutta nyt se on ollut syynä joka toiseen ruoan takaisinvetoon tänä vuonna

Markkinoitu ympäristöystävällisinä mutta voivatkin vaarantaa terveyden – bambua sisältävät muovituotteet tehovalvontaan

Bambua ei saa sekoittaa elintarvikemuoviin EU:ssa, mutta niitä myydään silti – Lukuisia astioita vedetään takaisin mahdollisen terveyshaitan takia

Ostitko vauvalle tämän tuttiketjun? Poista käytöstä välittömästi, tukehtumisvaara

Vakava varoitus viranomaiselta: Jos ostit jonkun näistä eläinvalaisimista, lopeta käyttö välittömästi!