Koululaisten terveystarkastukset jäävät keväällä tekemättä, vastaanottoajat voivat venyä viikkojen päähän

Espoon koululaisten ja opiskelijoiden terveystarkastuksiin ei kevään aikana lähetetä kutsuja.

Kouluterveydenhoitajat ovat tammi-helmikuussa rokottamassa 5–11 -vuotiaita koronarokotuspisteillä, jonka vuoksi kouluterveydenhuollon vastaanottoajat voivat mennä useamman viikon päähän.

Kaupunki keskittyy kevätlukukaudella 2022 tarjoamaan palveluja lähinnä oppilaille ja perheille, joilla on huolta ja tuen tarvetta.

Koululaiset ja opiskelijat voivat kuitenkin tulla tapaamaan kouluterveydenhoitajaa koulupäivän aikana terveydenhoitajan avovastaanottoajoilla minkä tahansa asian tiimoilta.

Kaupunki antaa ohjausta, neuvontaa ja tarvittaessa etävastaanottoa kouluterveydenhuollon asioissa keskitetyn puhelinpalvelun kautta ilman ajanvarausta. Palvelu on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9–13, numerossa 09 8166 1234.

Myös opiskeluterveydenhoitajat osallistuvat kevätlukukaudella koronasta johtuviin kriittisiin terveydenhoitotehtäviin, kaupunki kertoo tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut