Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantaradan häiriö paikallistettu, vaikuttaa yhä kauko- ja lähiliikenteeseen – Häiriö jatkuu odotettua pidempään

Rantaradalla tänään aamulla alkaneen sähköratavaurion korjaus venyy. Fintraffic rataliikennekeskus kertoo nyt, että vian korjauksen arvioidaan jatkuvan noin kello 17 saakka. Varhemmin tiedotettiin, että Kirkkonummelle paikallistettu vika saadaan korjattua noin kello 16.

Häiriö on vaikuttanut kauko- ja liikenteeseen tämän päivän aikana.

Nyt Fintraffic tiedottaa, että Helsingin ja Turun väliset junat IC959 ja IC962 korvataankin linja-autoille Helsingin ja Karjaan välillä. Alunperin tavoitteena oli, että ne kulkisivat normaalisti.

Lähiliikenteen junat Helsingin ja Kirkkonummen välillä kulkevat Fintrafficin mukaan normaalisti.

Rataliikennekeskuksen mukaan junia on tänään korvattu linja-autoilla Helsingin ja Turun sekä Helsingin ja Karjaan välillä.

VR on aiemmin kertonut sivuillaan, että se korvaa toistaiseksi kaikki Helsingin ja Turun välillä liikennöivät kaukojunat linja-autoilla Helsingin ja Karjaan välillä. Linja-autot lähtevät Helsingistä Postikadulta Sokoksen ja Postitalon välistä ja ajavat suoraan Karjaalle.

Pasilasta ja Leppävaarasta kyytiin haluavia matkustajia neuvotaan menemään lähijunalla Helsinkiin. Siellä he pääsevät korvaavaan linja-autokuljetukseen.

Linja-autot lähtevät Karjaalta asemarakennuksen vierestä ja ajavat suoraan Helsinkiin. Pasilaan ja Leppävaaraan matkaavat voivat jatkaa Helsingistä matkaansa lähijunilla.

VR on varhemmin tiedottanut, että lähijunat on peruttu Kirkkonummi-Siuntio-Kirkkonummi välillä.

Juttua on päivitetty 12.1. kello 15.20, kun Fintraffic kertoi uuden korjauksen valmistumisarvion ja sen vaikutukset kaukojuniin.