Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi ruotsalaisketju rymistelee Suomessa – nappasi nyt vauhdilla kasvaneen padelyhtiön Espoosta

Ruotsalainen Padel United laajentaa toimintaansa Suomessa. Yhtiö kertoi keskiviikkona ostaneensa espoolaisen Padel Housen ja varsinaissuomalaisen PadelParkin.

Padel Unitedin mukaan sillä on nyt 56 kenttää Suomessa. Yhtiö suunnittelee laajentumista tämän vuoden aikana.

Tommi Vilhusen ja Sasu Mellasen perustama Padel House avattiin Espoon Kerassa marraskuussa 2019, jonka jälkeen toiminta on kasvanut nopeasti. Padel House valittiin äskettäin vuoden halliksi ja seuraksi Finpadel Awardseissa.

Kerassa on tällä hetkellä 27 sisäkentän lisäksi kolme ulkokenttää, mikä tekee paikasta yrittäjien mukaan maailman suurimman padelkeskuksen.

Vilhusen mukaan yhteisöllisyys on Padel Housen vahvuus. Uuden omistajan myötä kasvu voi jatkua Suomessa.

– Padel United on yksi maailman johtavia lajin toimijoita. Vahvan kansainvälisen ketjun tukemana pystymme kehittämään toimintaamme ja laajenemaan Suomessa. Laajeneminen mahdollistaa myös tärkeän seuratoiminnan kehittämisen, Padel Housen perustaja ja hallituksen jäsen Vilhunen sanoo tiedotteessa.

Padel Unitedin mukaan sillä nyt yli 40 padelhallia ja noin 400 kenttää. Toimipaikkoja on Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa.

– Padel Housen ja PadelParkin ansiosta saamme joukkoomme harrastajien arvostamia padelhalleja ja runsaasti paikallista osaamista, kommentoi Padel Unitedin toinen perustajista Markus Hellqvist tiedotteessa.