Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seinään vauhdilla täräyttäynyt Ford-kuljettaja aiheutti mittavat vahingot hiihtokeskus Serenassa, ajokki taltioitui kameraan – "Muutamia vihjeitä on tullut"

Pohjois-Espoossa sijaitseva Serena lupaa palkkion vihjeestä, joka johtaa hiihtokeskuksessa torstaina 13.1. aamuyöllä mittavat vahingot aiheuttaneen Ford-kuljettajan kiinni jäämiseen.

Puistojohtaja Jouko Järvinen kertoo, että auto taltioitui valvontakameraan, mutta kuljettajaa ei ole vielä varmuudella tunnistettu.

Muutama vihje kuljettajasta on saatu sen jälkeen, kun hiihtokeskus julkaisi Facebookissa kuvia ja tietoja tapahtumapaikalta, Järvinen sanoi perjantaina iltapäivällä.

Järvisen mukaan vaaleansinisellä Ford Focus -farmariautolla (vuosimalli 2002–2005) ajanut kuljettaja kaahasi päin hiihtokeskuksen seinää kello 02.50 aamuyöllä.

Törmäys runteli ulkoseinää ja wc-tiloja.

Järvisen mukaan hiihtokeskus ei julkaissut kuvia epäillystä autosta yksityisyydensuojasyistä. Hän vetoaa myös, ettei somessa arvuuteltaisi tai julkaisi autoilijan tietoja, mikäli sellaisesta tulisi vihiä.

– Tiedot ja vinkit asiasta pyydetään toimittamaan suoraan poliisille tai Serenalle, Järvinen sanoi.

Serenaan tietoja voi lähettää sähköpostilla: info.serena@puuhagroup.com.

Järvisen mukaan Serenan parkkipaikalla on ollut aikaisemminkin kaahailua yöaikaan. Kaahareiden hillitsemiseksi parkkipaikalle on laitettu betoniporsaita.

– Tällä kertaa kuljettaja ajoi paikalle suoraa tietä.

Järvisen mukaan ilmiöön puututaan jatkossa entistäkin tarmokkaammin.

– Serena on tärkeä paikka perheille ja vakuutamme, että se on turvallinen.