Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähes 80 kesä- ja kausityöpaikkaa tarjolla Espoossa – "Fyysistä työtä kivassa porukassa"

Espoon seurakuntayhtymä palkkaa lähes 80 eri ikäistä kausityöntekijää hautausmailleen kesäksi 2022.

16–17 -vuotiaille kesätyöntekijöille on tarjolla 20 kuukauden mittaista pestiä Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmaille. Työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito, kitkentää, haravointia, kukkapenkkien hoitamista ja nurmikon leikkaamista. Työt alkavat kesä-heinäkuussa.

Lisäksi Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmaille palkataan 50 vähintään 18-vuotiasta kausityöntekijää. Heidän työtehtäviinsä kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito, muun muassa kitkentää, haravointia, kukkapenkkien hoitamista ja nurmikon leikkaamista. Työt alkavat huhti-kesäkuussa tai sopimuksen mukaisesti.

– Tarjoamme fyysistä työtä kivassa porukassa raikkaassa ulkoilmassa, Espoon seurakuntien hautausmaiden ylipuutarhuri Miina Renqvist sanoo tiedotteessa.

Kausityöntekijöiden lisäksi seurakuntayhtymä palkkaa kuusi kausityönjohtajaa ja yhden ympäristönhoitotyöntekijän. Näihin tehtäviin on vaatimuksena vähintään puutarhurin tutkinto.

Kausityönjohtajien ja ympäristönhoitotyöntekijän haku loppuu 31.1. ja kausityöntekijöiden sekä 16–17-vuotiaiden haku 13.2.