Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi verkkomedia yhdistää koronasta kärsineet alat

Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten verkkomedia. Se tarjoaa sisältönsä lukijoilleen maksutta.

Tiedotteessa muistutetaan, että pari viime vuotta ovat mullistaneet ravintoloiden, suurkeittiöiden, kahviloiden, baarien ja tapahtumien ammattilaisten työtä. He ovat joutuneet elämään rajoitusten ja epävarmuuden kanssa.

– Me haluamme luoda pandemiasta kovia iskuja ottaneille aloille uskoa tulevaisuuteen ja olla positiivisen muutoksen draiverina, kertoo tiedotteessa Avecia julkaisevan Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Omnipress Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Omnipress julkaisee myös 55 vuotta täyttävää Aromi-lehteä ruuan ammattilaisille, Eventoa tapahtuma-alan tekijöille ja Shakeria anniskelualalle. Nämä lehdet jatkavat painettuna entiseen tapaan.

Niiden verkkosivustot jäävät kuitenkin historiaan, ja sosiaalisen median kanavat ohjataan yhdeksi Avecin tiliksi.

Avecin päätoimittaja Outi Tuomivaara on myös Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittaja.

– Ammattilehdillämme yhä tärkeä rooli. Uusi verkkomedia on se, jonka avulla voimme palvella lukijoita päivittäin ja toimia vuorovaikutuksessa alan tekijöiden kanssa, sanoo Tuomivaara tiedotteessa.

Tämä media kuuluu samaan Mediatalo Keskisuomalainen -konserniin kuin Omnipress Oy.