Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klassikko-ostarin K-market saa uudet kauppiaat Espoossa

Oskari Lintula ja Sanna Marttinen aloittavat maaliskuussa K-Market Pohjantähden kauppiaina Pohjois-Tapiolassa.

Pariskunta on aiemmin toiminut kauppiaina Helsingin keskustassa. Uusi työpaikka sijaitsee varsin toisenlaisessa ympäristössä osana maineikasta Pohjantori-ostoskeskusta.

– K-Market Pohjantähdessä on tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa ideoita, joita olemme mielessämme hautoneet, pariskunta sanoo K-ketjun tiedotteessa.

– Tutkailemme ensin kauppaa, valikoimaa ja toiveita sekä olemme tietenkin korvat auki uusille ideoille asiakkailtamme. Tervetuloa juttelemaan ja kehittämään kauppaa kanssamme! he lisäävät.

Kaupassa on myös Postin ja Matkahuollon palvelut.

Oskari Lintula on kauppiassukua jo kolmannessa polvessa. Kaupan työt hän aloitti 12-vuotiaana kassalta. Hän on saanut koulutuksen ravintola-alalta ja työskennellyt niin Helsingissä kuin Lapissakin. Ennen Pohjois-Tapiolaa hän ehätti työskennellä K-Market Albertin Herkussa liki 13 vuotta.

Myös Marttisella on ravintola-alan taustaa. Ennen kauppauraa hän työskenteli kassajärjestelmien parissa projektijohdossa.

Kauppiasperheeseen kuuluu kaksi lasta.

– Kaksi lasta harrastuksineen ei tuota ongelmia vapaa-ajan viettoon. Lisäksi riittää säpinää koiran kanssa ulkoillen, pariskunta kertoo tiedotteessa.