Uusia padelkenttiä Eestinmalmille – Toppelundin padelkentille tyrmäys poliitikoilta

Espoon Eestinmalmille Martinsillantien varteen rakennetaan uusia padelkenttiä. Kentät toteuttaa Padelton Oy, joka vuokraa kenttäalueen kaupungilta Martinniitynpuistosta.

Tekninen lautakunta hyväksyi padelkentistä laaditun puistosuunnitelman keskiviikkona.

Suunnitelman mukaan puistoon tulee kaksi padelkenttää nykyisen asfalttipintaisen koripallokentän alueelle. Koripalloilijoille varataan pienempi katukoripallokenttämäinen tila alueen laidalta.

Padelton Oy:n aikeissa on rakentaa kentät tämän kevään aikana.

Kentät ovat tekonurmipintaisia ja niitä reunustavat 3–4 metriä korkeat seinät, jotka ovat osin lasia ja osin metalliverkkoa.

Lautakunta käsitteli myös Haukilahden Toppelundinpuistoon kaavailtuja padelkenttiä. Virkamiesesitys kahdesta kentästä kaatui lautakunnan käsittelyssä.

Toppelundin padelkenttähanke on kohdannut varsin voimakasta vastustusta alueen asukkailta. Lautakunta evästi Espoon virkamiehiä etsimään padelkentille muita sijoituspaikkoja.

Padelista on tullut suosittu liikuntalaji, ja useat yksityiset toimijat haluaisivat perustaa uusia kenttiä Espooseen. Jatkossa uusia kenttiä voi tulla myös Pohjois- ja Keski-Espooseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut