Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomessa uusi sisustuskauppa, yksityinen lääkäriasema – muun muassa nämä tulevat Espoossa pian avautuvaan uuteen kauppakeskukseen

Tänä keväänä Espoonlahdessa avautuvaan kauppakeskus Lippulaivaan tulee Terveystalon lääkäriasema. Suomen suurimpiin terveysalan yrityksiin kuuluvan Terveystalon toimipiste on kooltaan 750 neliötä ja sijoittuu keskuksen toiseen kerrokseen, kertoo Lippulaivan omistava Citycon.

Terveystalo vahvistaa alueen terveyspalveluja. Alueella julkisen terveydenhuollon palveluja tarjoavan Espoonlahden terveysaseman rakennus on suljettu peruskorjauksen vuoksi sen palveluja on hajautettu väistötiloihin muun muassa Matinkylään.

Lue myös:

Espoonlahden terveysasema muuttaa lokakuussa Matinkylään – palvelut hajautettuna useaan eri paikkaan myös remonttiväistön ajan

Lippulaivaan on tulossa myös muita uusia vuokralaisia, kauppakeskusyhtiö Citycon kertoo.

Ensimmäisen Suomen liikkeensä Lippulaivassa avaa vuonna 1995 perustettu sisustusyritys Dosva Decor. Maaliskuun 31. päivänä avautuvassa kauppakeskuksessa avaavat myös Lindex, Clas Ohlson ja päivittäistavaraketju Normal.

Yhteensä Lippulaivaan tulee noin 100 erilaista liikettä, kahvilaa, ravintolaa tai palvelua. Ravintola-alan toimijoita on yli 20.

Lue myös:

Lippulaivaan tulee yli 20 ravintolaa ja kahvilaa – mukana myös Suomessa täysin uusi ketju

Ruokakaupoista keskukseen sijoittuvat Prisma, K-Supermarket ja K-market sekä Lidl.

Palveluja Lippulaivassa tarjoavat muun muassa Espoonlahden aluekirjasto sekä englanninkielinen päiväkoti Pilke.

Kauppakeskuksen yhteyteen sijoittuvat myös Espoonlahden uusi metroasema ja bussiterminaalit. Länsimetron Kivenlahden osuuden on määrä valmistua vuonna 2023.

– Lippulaiva on malliesimerkki strategiamme mukaisesta kaupunkikeskuksesta, josta löytyy kattavasti palveluja ja joka toimii myös liikenteen solmukohtana”, toteaa Cityconin liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen tiedotteessa.

Lue myös:

Tasan 100 päivää aikaa – tässä on Espoon uuden jättikeskuksen avajaishetki

Espoonlahti voi kasvaa tulevaisuudessa Leppävaaran ohi – "Vuonna 2050 voi olla 100 000 asukasta", laskee Espoon kaupunginjohtaja

Lippulaivassa uskotaan menestykseen – näin kauppakeskus eroaa Redistä

Vuosia 25, kauppakeskus puretaan vanhentuneena – "Käyttöikä jäi liian lyhyeksi"