Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palkitut ravintoloitsijat lopettavat ravintolansa Espoossa – siirtävät tarmonsa Kirkkonummelle

Palkitun ravintola Vistan yrittäjät Heli ja Teijo Lepola luopuvat ravintolastaan Espoon Tapiolan golfkeskuksessa.

Pariskunta kertoo tiedotteessa, että seitsemän vuotta kestänyt työ golfkeskuksessa TAGi:ssa on heidän osaltaan valmis.

Jatkossa Lepolat keskittyvät Kirkkonummen Hirsalassa sijaitsevan Verde-ravintolansa kehittämiseen.

Lepolat ovat tyytyväisiä Tapiolan-vuosistaan.

– Kun aloitimme Tapiolassa 2015, kaikki oli meille uutta. Ensimmäiset pari vuotta meni asioita opetellessa ja asiakaskuntaan ja heidän toiveisiin tutustuessa. Lähtökohtaisesti lähdimme tekemään Tapiolaan aitoa perhe- ja elämysravintolaa, emme vain golfravintolaa. Nyt taaksepäin katsoessa voimme ylpeänä sanoa, että visiomme toteutui. On seuraajien aika jatkaa seuraavan luvun kirjoittamista, sanoo Heli Lepola tiedotteessa.

Tapiolan golfkeskus hakee parhaillaan uusia yrittäjiä ravintolaan.

– Hakijaehdokkaita on tullut paljon. Seuraavaksi yritämme löytää meille kaikista sopivimman kumppanin, Tapiola Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkarainen ja edeltäjä Pertti Itkonen kertovat tiedotteessa.

Ravintola Vistasta on tullut yksi maan suosituimmista ja palkituimmista golfravintoloista. Se palkittiin 2017 Suomen kolmanneksi parhaana golfravintolana, ja vuonna 2019 Vista tuli jaetulle ykkössijalle.

Päätös Tapiolasta vetäytymiseen oli Lepoloiden mukaan tarkkaan mietitty. Jatkossa pariskunta haluaa työn oheen myös lisää vapaa-aikaa golfkentillä.

– Haluamme priorisoida jatkossa itsemme, koska emme tästä enää nuorene. Lisäksi Hirsalan ravintola Verden projekti on vasta alkutekijöissään ja näemme, että siellä työmme on vielä kesken.

Lisäksi Lepolat jatkavat cateringtoimintaansa sekä yhteistyötä K-kaupan kanssa.