Kuvat: Espoolaisen miehen auton eteen kasattiin iso lumivuori – estää pääsyn töihin

Länsiväylän toimitukseen yhteyttä ottanut espoolainen mies hämmästelee, miksi hänen autonsa on saarettu isolla lumikasalla pysäköintialueella Mankkaantiellä.

Mies kertoo, että hänen autonsa eteen on kasattiin viime viikonloppuna lumivuori, joka estää häntä ajamasta ajokillaan.

– Huomenna minun pitäisi olla aamulla Klaukkalassa kuntoarviota tekemässä, mies kertoo.

Mies kertoo ottaneensa asiasta yhteyttä kaupungin katujen kunnossapitoon maanantaina.

– Pyysin kaupungin lumenaurauspalvelua siirtämään lumikasan muualle mahdollisimman pian, jotta voisin jälleen käyttää autoani työasioiden hoitamiseen. Tänään 9. helmikuuta tilanne on edelleen sama sillä erotuksella, että autoni taakse on kasattu lisää lunta eilisen sateen jäljiltä, mies kertoi keskiviikkona.

Kaupungin puhelinpalvelusta kehotettiin miehen mukaan antamaan palautetta Espoon palauteportaalin kautta. Palaute ei ollut johtanut toimiin keskiviikkoon mennessä.

Espoon katutuotantopäällikkö Simo Kesti. sanoo, että kyseinen lumikasa ei ole kaupungin lumenauraajien jäljiltä, vaan sen on kasannut parkkipaikan kiinteistöhuollosta vastaava lumenauraaja.

Useat Länsiväylän lukijat ovat purkaneet kiukkuaan hitaasti etenevästä lumenaurauksesta. Kipakkaa keskustelua on käyty Länsivälän Facebook-seinällä.

Lukijoiden mielestä Espoon pitäisi osoittaa lisää rahaa lumenauraukseen.

– Järjetöntä säästöä väärässä paikassa, eräs lukija kommentoi.

Espoon katutuotantopäällikkö Simo Kesti sanoi Länsiväylälle tiistaina, että kaikki kaupungin auraustyöntekijät tekevät tällä hetkellä töitä niin paljon kuin työaikalainsäädäntö vain suinkin sallii.

Kestin mukaan aurausta on vaikeuttanut tällä viikolla saapunut loskakeli.

Edit 10.2 kello 14.: Lisätty Simo Kestin kommentti. Kyseinen lumikasa ei ole Espoon kaupungin katukunnossapidon vastuualueella. Poistettu jutun alusta väärä tieto, että parkkipaikka olisi Espoon kaupungin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut