Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

VS: Kymmenet nuoret kokoontuivat seuramaan tappelua parkkihalliin keskellä päivää – "Porukkaa oli valtavasti, 50–70 lasta"

Vantaan Martinlaaksossa kokoontui tiistaina kello neljän aikaan iltapäivällä suuri joukko koululaisia seuraamaan tappelua, jossa osapuolina oli tiettävästi kaksi noin 12–13-vuotiasta koululaista. Sanaa ennakkoon sovitusta välienselvittelystä oli levitetty etukäteen koululaisten keskuudessa.

Asiasta uutisoi Vantaan Sanomat .

Paikalla uskotaan olleen ainakin kahden eri koulun oppilaita.

– Porukkaa oli valtavasti, 50–70 lasta, parkkihalliin tilannetta todistamaan osunut nainen arvioi VS:lle. Hän pystyi nuorisomuurin takaa hahmottamaan, mistä oli kyse, mutta ei nähnyt varsinaista tappelua. Moni lapsista kuvasi tapahtumaa kännyköillä.

Kun nainen otti oman puhelimensa esiin, paikalla olleet säntäsivät karkuun.

– Soittaessani hätänumeroon yksi nuorista kuitenkin heitti minua lumipallolla ensin takaraivoon, sitten päin kasvoja sekä huusi, kiroili ja haukkui ihan kaikennäköiseksi.

Hän kertoo joukkoilmiön järkyttäneen suuresti.

– Osa mukana olleista oli todella hyvin nuoria alakoululaisia, nainen kertoo ja arvioi ikähaitariksi 1.–7.-luokkalaiset.

– Lisäksi lähistöllä sattui olemaan kolme ihan pientä koululaista, jotka olivat vain viattomasti rakentamassa lumilinnaa ja vaikuttivat tapahtumista tosi pelästyneiltä.

Lue koko juttu Vantaan Sanomista.