Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi varautuu edelleen turvallisuusuhkaan raskaalla kalustolla – TS: Uhan taustalla järjestäytynyt rikollisuus

Turun Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että poliisin viime päivien raskaan turvallisuusuhkaan varautumisen taustalla on järjestäytynyt rikollisuus. Turun Sanomat ei turvallisuussyistä yksilöitä lähteitä tarkemmin. Viranomaiset eivät ole lehtitietoja vahvistaneet.

Ylen selvityksen mukaan useilla poliisiasemilla on kiristetty turvatoimia. Panssariautot suojasivat torstaina poliisitaloja muun muassa Helsingissä ja Tampereella.

Poliisi ei ole kertonut julkisuuteen, kuinka vakavana se pitää turvallisuusuhkaa.

Näillä keinoilla poliisi yrittää estää katujengien rikoksia – "Ilmiö on nyt siellä, missä lapset ovat tottuneet viettämään aikaa"

Poikkeuksellinen turvallisuusuhka – MTV: Suomalaisia poliiseja on ohjeistettu käyttämään luotiliiviä ja kantamaan asetta, Pasilan poliisitalon ulkopuolella päivystetään kommandopipoissa

Poliisihallitus: Poliisiin kohdistuu nyt mahdollinen uhka – varautumista on tehostettu, jokaiselle tehdään turvatarkastus

– Ei tällaiseen lähdetä leikillään, sanoi poliisilähde torstaina Ylelle.

Poliisi ei tule kertomaan julkisuuteen tarkempia tietoja turvallisuusuhasta ainakaan ennen kuin turvallisuusuhka on poistunut.