Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoosta löytyy talvilomalle tekemistä joka lähtöön – katso vinkit

Menovinkit: Talvista tekemistä löytyy Espoosta koko perheelle. Innokkaimmat yöpyvät ulkona.

Vaikka tällä viikolla Espoossa on jouduttu pitelemään vesisadetta, näyttää sää kääntyvän pikkupakkaselle parahiksi koululaisten talvilomaviikolla.

Kokosimme talviloman liikunnallisia menovinkkejä lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmillekin.

Hop On Hop Off Outdoors

Kaupunki järjestää hauskaa ulkoliikuntaa eri puolilla Espoota ma–to (21.–24.2.) kello 10–15. Luvassa on hankifutista, lumikenkäilyä, potkukelkkailua, luistelu- ja hiihtovinkkejä ja talvisia kisailuja.

Maanantaina tapahtuma on Espoonlahden urheilupuiston luistelukentällä, tiistaina Oittaan ulkoilualueella, keskiviikkona Keski-Espoon urheilupuiston luistelukentällä ja torstaina Puolarmaarin ulkoilualueen luistelukentällä.

Kaupunki ei vastaa lasten valvonnasta.

Merenneitoja ja töpinöitä

Jos sää on kehno, voi aina suunnata uimahalliin.

Espoonlahden uimahallissa on ​​​Vesitöpinät ma 21.2. kello 10–12 sekä to 24.2. kello 12–14. Merenneitouintia on Espoonlahdessa to 24.2. kello 10–12.

Leppävaaran uimahallissa on Vesitöpinät ti 22.2. kello 10–12 sekä ke 23.2. kello 12–14. Merenneitouintia on Leppävaarassa kello 10–12.

Merenneitopukuja on lainattavissa rajallinen määrä. Ohjaukset ovat puolen tunnin välein kello 10, 10.30, 11 ja 11.30 ja 11.30.

Merenneitouintiin osallistuvan pitää osata uida vähintään 50 metriä vatsallaan ja sukeltamisen pitää olla varmaa. Alaikäraja on 7 vuotta.

Vesitöpinöissä lapset ja vanhemmat liikkuvat yhdessä. Käytettävissä on mitä erilaisempia välineitä. Lapsen mukana tulee aina olla aikuinen.

Pääsymaksuna kaikkiin tapahtumiin on uimahallin sisäänpääsymaksu.

Hiihtolomahulinat

Esport Arenalla järjestetään ke–pe (23.–25.2.) kello 10–15 liikunnallista tekemistä koko perheelle, kuten pomppulinnaa ja minikaukaloa. Tapahtumat ovat maksuttomia, eikä ilmoittautumisia tarvita.

Jäädisco

Espoonlahden Forum-jäähalli on ke 23.2. kello 17.30–19.30 koko perheen maksuton Jäädisco.

Vesisankarit-tapahtuma

Leppävaaran uimahallissa on pe 25.2. kello 11–13.30 koko perheen tapahtuma, jossa voi kokeilla muun muassa uppopalloa, erilaisia vesipelastustehtäviä ja melomista. Pääsymaksuna uimahallin sisäänpääsymaksu.

Lumikenkäilemään Haltiaan

Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltiassa Nuuksiossa talvilomaviikon riemuja ovat näyttelyt, hankileikit, matalan kynnyksen luontoreitit, ohjatut lumikenkäilyretket sekä luonnossa yöpymiseen huipentuva talviretkeilykurssi.

Lumikenkäretket järjestetään la–su 19.–20.2. sekä la–su 26.–27.2. Talviretkeilykurssi on 19.2. Lisätietoa: https://www.haltia.com/

Haltian varustevuokraamo on avuksi myös omatoimiretkeilijöille.

Puun lumoa -luontotaidetyöpaja on auki päivittäin kello 12–15 ja sisänäyttelyt kello 10–17. Ulkonäyttelynä on Olivier Larreyn mustavalkokuvia arktisen alueen eläimistä.

Ravintola Haltiassa on lounasta päivittäin kello 11–16.