Alexander Stubb CNN:lle: Vladimir Putin on tehnyt tahtomattaan Suomesta Natolle myönteisemmän

Entinen pääministeri ja europarlamentaarikko Alexander Stubb (kok.) on kommentoinut CNN:lle suomalaisten viime aikoina keventyneitä Nato-näkemyksiä. Kyselytutkimusten perusteella on ollut pääteltävissä, että suomalaiset suhtautuvat jäsenyyteen sotilasliitossa aiempaa myönteisemmin.

Vladimir Putin (Venäjän presidentti) on ilmeisen tahtomattaan tehnyt Suomesta Nato-myönteisemmän. Kun hän on uhkaillut Ukrainaa, hän on samalla kääntänyt suomalaisten Nato-näkemykset päälaelleen aiempaan verrattuna, Stubb kommentoi CNN:lle.

Stubb miettii haastattelussa myös sitä, onko Venäjän presidentti välttämättä täysin tyytyväinen siitä suunnasta, mihin on naapurimaan ajanut. Stubb itse kertoo olevansa mielissään siitä, että Nato-vastustus on yleisesti vähentynyt.

– Hän on nyt siirtänyt Suomeakin sellaiseen suuntaan, mihin ei välttämättä olisi halunnut siirtää, Stubb pohtii haastattelussa.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut