Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapiolan K-supermarket palkittiin K-ryhmän pääkaupunkiseudun parhaana kauppana – "Olemme tällainen herkkusuiden ostospaikka"

Kauppias Sami Taivassalon luotsaama K-Supermarket Tapiola on valittu pääkaupunkiseudun parhaaksi K-ryhmän kaupaksi.

K-ryhmän mukaan valinnassa korostui kaupan systemaattinen kehittäminen ja kauppiaan innovatiivinen ote uuden kehittämissä.

Tulokset näkyvät hyvänä myynninkehityksenä ja asiakastyytyväisyydessä.

Taivassalo aloitti Tapiolan K-supermarket-kauppiaana kauppakeskus Ainoassa 2013, jolloin kauppakeskus avattiin.

Kauppiaan mukaan menestys ei perustu mihinkään yksittäisiin uudistuksiin, vaan kokonaisuus syntyy pitkäjänteisestä työstä.

– Vuosien varrella myyntivalikoiman kokoa ja sisältöä on kasvatettu määrätietoisesti. Tämä on tällainen herkkusuiden ostospaikka, kauppias kuvailee.

Tämän kevään uutuuksiin kaupassa kuuluu irtojuustoja ja leikkeitä myyvät palvelutiskit. Kauppa sai äskettäin myös Paistinkääntäjien Veljeskunnan Rôtisseurs-kilven.

Korona-aika ei ole Taivassalon mukaan vaikuttanut myyntiin, vaikka monessa kauppakeskuksessa on koettu asiakaskatoa.

Ainoassa tilanne on parempi, sillä Tapiolan K-supermarketin asiakkaat tulevat pääosin lähialueilta, eikä myynti ole julkisen liikenteen käyttäjien varassa, kuten osassa pääkaupunkiseudun kauppakeskuksia.

Palkinnosta Taivassalo jakaa kiitosta henkilökunnalleen.

– Koko henkilökunta on otettu mukaan kaupan kehittämiseen, ja uskon, että se on keskeinen syy hyvään menestykseen. Ideoita syntyy sitä enemmän, mitä useampi niitä saa pohtia, Taivassalo kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin sai tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

Vuoden myynninkehittäjänä Uudellamaalla palkittiin Pasi ja Maarit Hentilä K-Supermarket Hyrrästä Tuusulasta, vuoden tulokkaana Timo ja Sara Jääskeläinen K-Supermarket Nikinmäestä Vantaalta ja parhaasta verkkokaupasta Petri Miettinen K-Supermarket Triplasta Helsingistä.

– Palkittavissa kaupoissa korostuu pitkäjänteinen kaupan kehittäminen ja se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi hyvä työilmapiiri välittyvät tuloksiin asti, tiivistää K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala tiedotteessa.