Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi etsii nyt noin kaksimetristä "mahdollisesti vapaaottelijaa" viime kesänä baarin takana sattuneesta pahoinpitelystä – "Puhui suomea ulkomaan aksentilla, mahdollisesti viron..."

Baarin takapihalla sattui elokuussa 2021 epäilty pahoinpitely, josta poliisi etsii nyt miestä, jollaista ei välttämättä joka viikonloppu baarinujakoissa nähdä.

Toisin sanoen: Itä-Suomen poliisi julkisti keskiviikkona aamuna tiedotteen, jossa se kertoo etsivänsä nyt 190 – 205 senttimetriä pitkää, osittain hampaatonta miestä Kuopion Kelloniemessä sijaitsevan Kaivuri Pubin takapihalla sattuneesta pahoinpitelystä.

Sekin on poliisilla tiedossa, että epäilty tekijä on "mahdollisesti vapaaottelija".

– Hänellä oli yllään hihaton paita ja työhousut sekä musta kyynärsuoja oikeassa kyynärpäässä. Epäilty on mahdollisesti vapaaottelija, ja häneltä saattaa puuttua ylähampaita. Hän liikkui tapahtumien aikaan kahden muun hengen seurueessa. Asianomistajan mukaan tekijä puhui suomea ulkomaan aksentilla, mahdollisesti viron aksentilla, tiedotteessa kuvataan.

Tiedot tai vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

Kelloniemessä sijaitsevan ravintolan liepeillä on aiemminkin liikkunut tavallisuudesta poikkeavia vieraita. Muun muassa Turun Sanomat uutisoi syyskuussa 2005 miehestä, joka poistettiin ravintolasta ja joka sittemmin saapui takaisin paikalle kaivinkoneella aikeissa hajottaa ravintola. Mies puhalsi poliisin alkometriin kiinniotettaessa 1,64 promillea.