Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten onnistuu jalkapallo sukset jalassa? – Sitä ja paljon muuta voi kokeilla koko perheen hiihtotapahtumassa Espoossa

Kaikki pienet hiihtäjät ja heidän vanhempansa ovat tervetulleita, kun Espoon hiihtoseura EHS järjestää yhdessä Suomen Hiihtoliiton kanssa perinteikkään Lasten Lumipäivät -iltatapahtuman maanantaina 7. maaliskuuta Leppävaarassa.

Kello 17.30 Leppävaaran urheilupuistossa alkavassa tapahtumassa pääsee kokeilemaan taitojaan muun muassa mäenlaskussa ja leiskauttamaan hyppyjä pienestä hyppyrimäestä.

Taitojaan voi kokeilla myös sukset jalassa pelattavassa jalkapallossa.

– Jalkapalloa pelataan jättimäisellä pallolla. Tarjolla on myös temppurata. Tämä on leikkimielinen tapahtuma koko perheelle ja kaikki suorituspaikat ovat turvallisia, sanoo valmentaja Stefan Westerlund Espoon hiihtoseurasta.

Lumipäiviä ei ole koronan takia järjestetty pariin vuoteen. Westerlundin mukaan onkin vaikea arvioida, paljonko väkeä saapuu paikalle, mutta hän toivoo, että tapahtuma keräisi 150 osallistujaa.

– Sellainen olisi mukava määrä. Tiistaina ja maanantaina järjestämme lisäksi päivätapahtumat koululaisille ja niihin on tulossa noin 400 lasta.

Lasten Lumipäivien järjestelyissä auttaa myös Espoon kaupunki.

Lasten Lumipäivien iltatapahtuma Leppävaaran urheilupuistossa (Veräjäpellonkatu 17) ma 7.3. kello 17.30–19.30. Vapaa pääsy.