Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talvisodan muistoksi aloitettu Sininen hetki -konsertti soi nyt Ukrainan hyväksi – "Hyvätkään ajat asiat eivät ole pysyviä, jos niitä ei hoideta"

Suomen Isovanhemmat ry on vuodesta 2003 lähtien järjestänyt Sininen hetki -konsertin Temppeliaukion kirkossa Helsingissä aina talvisodan päättymispäivänä 13.3. kello 13.03. Tänä vuonna tuo päivä ja konsertti ovat sunnuntaina 13. maaliskuuta kello 13.03. Mielessä on nyt erityisesti Ukrainan tilanne.

– Konsertilla on, varsinkin nyt nopeasti muuttuneessa sotatilassa, oma merkittävyytensä. Se muistuttaa meitä vanhempia ja meidän kauttamme lapsiamme ja lapsenlapsiamme siitä, etteivät hyvätkään ajat ja asiat ole pysyviä, jos niitä ei hoideta ja vaalita, espoolainen Pekka Leinonen sanoo.

Leinonen kuuluu Suomen Isovanhemmat ry:n perustajajäseniin.

XX Sininen hetki – yhdessä -konsertintähtisolisteiksi saapuvat baritoni Waltteri Torikka ja sopraano Taina Piira

Säestäjänä on pianisti Janne Hovi.

Konsertissa esiintyvät myös saksofonisti Tuomas Hoikkala ja urkuri Tapio Tiitu, juontajana on Aarno Cronvall.

Konsertin suojelija on arkkiatri Risto Pelkonen, sotaorpo ja Ruotsiin lähetetty sotalapsi.

Kutsuvieraina konserttiin tulee Kaunialasta ja pk-seudulta sotiemme veteraaneja,sotainvalideja, lottia sekä sotaorpoja.

20 euron hintaiset liput voi tilata ennakkoon osoitteesta pekkaj.leinonen@kolumbus.fi tai puhelimitse 050 566 5529. Liput ovelta 25 euroa.

Konsertin toteuttaa Suomen Isovanhemmat, veteraanijärjestöt, Lotta Svärd Säätiö ja muut yhteistyökumppanit.

SPR on näkyvästi mukana, ja Santahaminan Sotilaskotisisaret tarjoavat konsertin jälkeen ”kuulut sotkun munkkikahvit” kirkon edessä ulkona. Munkkikahvit sisältyvät lipun hintaan.