Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maineikkaan golfravintolan ravintoloitsija tulee Espoon Tapiolaan – "Puitteiltaan jokaisen ravintoloitsijan unelma"

Tapiolan Golfkeskuksen ravintoloitsijana aloittaa Pickala Golfin Spoon-ravintolasta tuttu Sebastian Kuhlefelt taustatiimeineen. Kuhlefeltin viisivuotinen ravintoloitsijan ura on ollut nousujohteinen.

Tapiola Golfissa seitsemän vuotta toimineet ravintola Vistan yrittäjät Heli ja Teijo Lepola kertoivat viime syksynä kiinteistön omistajalle lopettavansa toiminnan Tapiolassa. Tiedotteessa kerrotaan, että ravintoloitsijan haku käynnistettiin heti hiljaisesti.

Länsiväylä kertoi helmikuussa 2022, että Lepolat keskittyvätKirkkonummen Hirsalassa sijaitsevan Verde-ravintolan kehittämiseen.

Sebastian Kuhlefelt oli yksi ehdokkaista. Hän otti yhteyttä Tapiola Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkaraiseen jo kolme vuotta sitten ja uteli mahdollisuuksista aloittaa ravintoloitsijana Tapiolassa.

– Puitteiltaan ja sijainniltaan Tapiola Golfin ravintolatilat ja valtava aurinkoterassi keskellä kaupunkia ovat jokaisen ravintoloitsijan unelma.

Luvassa on Kuhlefeltin mukaan bistro-henkistä ruokaravintolaa, ja kesäkaudella terassia aiotaan hyödyntää uudella tavalla.

– Sloganimme on 'Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina', kertoo Kuhlefelt tiedotteessa.

Kuhlefeltin lisäksi ravintolatoiminnasta Tapiolassa vastaavat ravintolatoimenjohtaja Tero Kuokkanen ja keittiöpäällikkö Katja Eloranta.

– Luonnollisesti olemme suunnattoman iloisia uuden ravintoloitsijan varmistumisesta. Hakuprosessissa oli mukana monia kovia nimiä. Kuhlefeltin visio vetosi meihin eniten. Hän tuo mukanaan kovan tiimin ja oikeanlaisen tekemisen asenteen, kommentoivat vuokraisäntä Pertti Itkonen ja Tapiola Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkarainen tiedotteessa.

Uusi ravintola aukeaa tiedotteen mukaan huhtikuun puoleen väliin mennessä. Ravintolan nimi julkaistaan maaliskuun aikana.

Siuntiossa sijaitsevan Pickala Golfin yhteydessä toimiva Spoon – Pickala jatkaa toimintaansa normaalisti.