Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Väkivaltainen yhteenotto öisen huoltoaseman pihalla Espoossa – Poliisi: Mukana teräaseita, kuski kaasutti autolla kohti ihmisiä

Kuusi ihmistä on otettu kiinni epäiltynä erilaisista rikoksista Espoossa myöhään maanantaina sattuneessa yhteenotossa.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että väkivaltainen yhteenotto tapahtui Espoon Vallikalliossa sijaitsevan huoltoaseman pihalla ja sen läheisyydessä maanantaina 7. maaliskuuta puolen yön aikaan.

Tilanteessa oli poliisin mukaan mukana useita täysi-ikäisiä henkilöitä. Osalla heistä oli mukanaan muun muassa teräase.

Tilanteen päätteeksi paikalle autolla saapunut henkilö ajoi muita paikallaolijoita kohti, mutta he onnistuivat väistämään. Kukaan osallisista ei loukkaantunut vakavasti.

Huoltoaseman sisällä oli tapahtumahetkellä henkilöstöä ja muutamia asiakkaita.

Poliisi otti tapahtumien jälkeen kiinni kuusi henkilöä rikoksesta epäiltyinä.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä, laittomana uhkauksena, vaarallisen esineen hallussapitona ja lievänä ampuma-aserikoksena.

Tilanteen nähneet tai siihen liittyviä havaintoja tehneet voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).