Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapiolassakin toimiva ja vauhdilla kasvava kotimainen ravintolarypäs teki uuden avauksen – "Ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola"

Miksei tässä ole aina ollut ravintolaa? Näin voi vain ihmetellä, kun astuu sisään Hakaniemen uuteen Storyyn. Vanha Elannon tavaratalo oli bunkkerimaisen torjuva. Sokos-tavaratalon aikaan ikkunat oli jopa teipattu umpeen. Nyt niistä avautuu eurooppalainen kaupunkimaisema torille. Keväällä sitä somistaa vielä iso terassi kävelykadulla.

– Olimme aina identifioineet itsemme kivijalkatoimijaksi, mutta käytännössä Hakaniemen ravintola on Storyn seitsemänvuotisen historian ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola, kuvailee Anders Westerholm.

– Nyt oli juuri oikea aika avata Hakaniemeen, koska täällä tapahtuu niin paljon positiivista, hän sanoo.

Muut Storyt löytää Vanhasta kauppahallista, Triplasta, Kampin kauppakeskuksesta, Viikissä CoolHeadin taproomista ja Espoon Tapiolasta. Hakaniemen lisäksi tulee uusi Story vielä tämän vuoden toukokuussa Hietalahden Telakkarantaan.

Rekryt ovat päällä. Tänään We Are Group antaa töitä noin 150:lle, mutta väkimäärä kasvaa 200:een.

– Ei helppoa, mutta ei mahdotontakaan, kun olemme pitäneet hyvää huolta työntekijäkokemuksesta, Westerholm toteaa palkkaamisesta.

Ryhmän vanhimman brändin Sushibar+Wine-ravintolat sijaitsevat Uudenmaankadulla, Fredalla, Kaivokadulla Makkaratalossa, Hämeentiellä ja Espoon Isossa Omenassa sekä kaksi Oslossa.

Pientilaviinejä ja hapanjuuripizzaa tarjoileva sporttibaari Club Deportivo avasi Kampin yläkerroksissa vajaa vuosi sitten aiemman Bar Cónin tiloihin.

Kallion Bar Cón lopetti vuosi sitten ja sen tilalle tuli toisen yrityksen Bar 10 eli Uudenmaankadun Ysibaarin sisarravintola.

Yritysryppään perinteinen Vin-Vin toimii puolestaan Kalevankadulla. Westerholmin, Matti Sarkkisen ja Toni Immasen Erottajalle 2015 avaama Bier-Bier jatkaa toisilla omistajilla, mutta vanhalla nimellä.