Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelän K-Supermarketissa aloittaa Nuuksion hyvin tunteva kauppias – vuoden lopussa avattavaan kauppaan rekrytoidaan henkilöstöä jo nyt

Espoon Mikkelän K-Supermarketin kauppiaana aloittaa paikkakunnan hyvin tunteva Kenneth Broström.

– Olen työskennellyt uuden kaupan vaikutusalueella 22 vuotta K-Supermarket Kulinaarissa, joista viimeiset reilut 12 vuotta kauppiaana. Vaikka olenkin pitkään toiminut alueella, uutta kauppaa lähdetään rakentamaan alueen asiakkaita kuunnellen ja toiveita toteuttaen, Broström sanoo tiedotteessa.

Alueesta ja sen asukkaista saatavilla olevaa dataa aiotaan hyödyntää palvelun parantamiseksi.

– Uskon että vanhana nuuksiolaisena saan myös jonkinlaista 'kotikenttäetua'. Tunnen paljon alueen asukkaita, Broström arvioi.

Rakenteilla olevaan liikekiinteistöön sijoittuva K-Supermarket Mikkelä on kooltaan 2 500 neliötä. Broströmin mukaan kaupan jokaiseen osa-alueeseen panostetaan, erityisesti tuoretuotteisiin ja Herkkutoriin.

– Asiakkaalle välittyvä hyvä fiilis ja lämmin henki, tulee varmasti näkymää ja tuntumaan kaupassa. Kotimaisuus ja pientuottajat ovat meille kunnia-asia, tuleva kauppias lupaa.

Vastuullisuus korostuu esimerkiksi ympäristöystävällisissä, matalan energiatarpeen kylmälaitevalinnassa.

– Vastuullisuutta toiminnassaan tulemme vaatimaan myös yhteistyökumppaneiltamme, Broström sanoo.

Kaupan on tarkoitus avautua loppuvuodesta. Kauppaan tullaan K-ryhmän tiedotteen mukaan rekrytoimaan iso määrä uutta henkilökuntaa. Varsinainen rekrytointi aloitetaan tulevana kesänä, mutta vapaamuotoisia työhakemuksia voi lähettää suoraan kauppiaalle.

– Puolisoni Elina on myös kaupallisella alalla, ja hänen kanssaan onkin hyvä sparrailla uuden kaupan asioita. Perheeseemme kuuluvat kaksi poikaa, Miika ja Samuli sekä tytärpuolet Aida, Iris sekä Fiona.

Kiireisen arjen vastapainoksi perhe viettää aikaansa ystävien kesken sekä urheillen.

– Varsinkin juokseminen on itselle tärkeä harrastus ja tapa nollata ajatuksia arjen kiireistä.