Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eikö tämä ole vieläkään ohi...? Maineikas amerikkalaisbändi peruu Suomen keikkansa lokakuussa – Syy: koronapandemia

Legendaarinen amerikkalaisyhtye Kansas peruuttaa lokakuun keikkansa Helsingissä ja Tampereella.

Syyksi bändi ilmoittaa "koronapandemiasta johtuvat logistiset epävarmuustekijät".

Samalla Kansas on päättänyt peruuttaa ensi syksyksi suunnitellun laajan Euroopan kiertueensa. Keikkojen piti olla Helsingissä Kulttuuritalolla 15. lokakuuta ja Tampereella Tampere-talossa 16. lokakuuta.

Kiertuetta ja siihen sisältyneitä Suomen konsertteja on pandemian takia siirretty jo kaksi kertaa aikaisemmin, lokakuulta 2020 lokakuulle 2021 ja lokakuulta 2021 lokakuulle 2022.

– Koronapandemiasta johtuvien epävarmuustekijöiden ja erityisesti matkustamiseen liittyvien ongelmien takia yhtyeemme The Point of Know Return Anniversary –kiertue Euroopassa joudutaan valitettavasti peruuttamaan, yhtyeen edustaja kertoo tiedotteessaan.

Yli neljällä vuosikymmenellä menestyksestä nauttinut Kansas tunnetaan erityisesti huippuenergisenä ja monumentaalisena lavaesiintyjänä. Topekasta, Kansasin osavaltion pääkaupungista, Yhdysvaltain keskilännestä kotoisin olevan Kansasin viittätoista studioalbumia ja viittä live-albumia on maailmanlaajuisesti myyty huimat 30 miljoonaa kappaletta. Debyyttialbuminsa Kansas julkaisi vuonna 1974.